Fredag 12 April
Kl. 09:30 - 16:00, Lizas Småbruk, Storetjernsveien 115, 3520 Jevnaker
Fiskeretter med ferskvanns- og saltvannsfisk
Lær å tilberede fisk perfekt med kokken vår, Karin! På denne dagen vil du få kunnskap & teknikker til å lykkes med nydelige fiskeretter. Du drar hjem med ny inspirasjon og metoder til å lage smaksfulle fiskemiddager.

 På kurset vil du blant annet lære:

  • Hvordan filetere fisk; alle fileter sin egen fisk.
  • Du lærer om tang og bruk i fiskeretter.
  • Gravemetoder og muligheter med forskjellige fisk.
  • Hvordan bruke råfisk og hvilke oppskrifter du kan bruke.
  • Lære hvordan behandle og tilberede fisk.
  • Grunnoppskrifter til gode fiskekaker og anbefalinger til krydder og urter.
  • Metoden for å bake fisk i saltskorpe.
  • Vi lager 4 retter i løpet av dagen.

Til arrangementet

2024 © Jevnaker Frivilligsentraler