Mandag 20. mai 2024
Fredag
12
April
Lær å tilberede fisk perfekt med kokken vår, Karin! På denne dagen vil du få kunnskap & teknikker til å lykkes med nydelige fiskeretter. Du drar hjem med ny inspirasjon og metoder til å lage smaksfulle fiskemiddager.
Kl. 09:30 - 16:00, Lizas Småbruk, Storetjernsveien 115, 3520 Jevnaker
Fiskeretter med ferskvanns- og saltvannsfisk
På kurset vil du blant annet lære:
- Hvordan filetere fisk; alle fileter sin egen fisk.
- Du lærer om tang og bruk i fiskeretter.
- Gravemetoder og muligheter med forskjellige fisk.
- Hvordan bruke råfisk og hvilke oppskrifter du kan bruke.
- Lære hvordan behandle og tilberede fisk.
- Grunnoppskrifter til gode fiskekaker og anbefalinger til krydder og urter.
- Metoden for å bake fisk i saltskorpe.
- Vi lager 4 retter i løpet av dagen.