Søndag 14 April
Kl. 18:00, Randsfjord kirke
Klassiske toner - Kirkekonsert
"Lidelsesmusikk" i Randsfjord kirke

Jevnaker korforening, med sin dirigent og kunstneriske leder Camilla Ossum, inviterer til konsert i Randsfjord kirke søndag 14. april. Her vil koret presentere musikk med tilknytning til påsken og Jesu lidelse, men også kirkemusikk knyttet til "det glade budskap".
Koret får tonefølge av Madeleine Ossum på fiolin og Grethe Ulversøy på orgel.
Grethe har sitt daglige virke som kantor i Hole, og det er første gang hun bidrar med sitt orgelspill sammen med jevnakerkoret. Madeleine har spilt sammen med koret ved flere anledninger.
På repertoaret står verker hentet fra Matteuspasjonen av Bach, og en spenstig sats fra Händels Messias, som ikke er «Hallelujakoret». Mendelssohn er representert, samt korverk av tre nordmenn; Edvard Grieg, Ola Gjeilo og Nils Larsen. Koret vil også framføre en rekke sanger de fleste vil kjenne igjen som kjente og kjære kirkesanger. Madeleine og Grethe vil også framføre solostykker.
Plakat med fullstendig informasjon vil komme på denne FB-siden når vi har spikret innhold og rekkefølge.
Denne konserten vi bli preget av kirkemusikk. Når denne konserten er over, sikter vi oss inn mot deltakelse i sommersangerstevnet på Lena, og på Kaffekonserten til høsten. Da har repertoaret en helt annen karakter.
Som kor flest, er Jevnakerkoret på jakt etter nye medlemmer. Har du en korsanger i magen, send oss en melding her på FB, eller ta kontakt på annen måte.
Korsang er sundt!



2024 © Jevnaker Frivilligsentraler