PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

LEDIGE OPPDRAG

Her finner du en oversikt over konkrete oppgaver vi trenger frivillige til å utføre. Ta kontakt med oss om det er noe av dette du kan tenke deg å hjelpe til med.

 

Digital kafé

Vår digitale kafé er et møtested for de som trenger hjelp til å komme seg på nett, få hjelp med å laste ned og bruke apper, og få hjelp med tekniske utfordringer.

Vi ønsker oss én eller to medhjelpere annenhver torsdag (oddetallsuker).

 

Kafé

Vi har behov for frivillige til våre kaféer på mandager kl. 08.00-13.00 og fredager kl. 08.00-15.00.

Våre kaféer er veldig populære, og her skapes nettverk på tvers av generasjoner og erfaring. Her vil du møte hyggelige mennesker der latteren henger løst!

 

Trivselsvert

Som trivselsvert vil du ha oppgaver på institusjon for syke og eldre. Du skal snakke, le, holde hånd, spille et spill, lese en avis, gå en tur og sykle litt kanskje? Trivselsvertene skal bruke tid på å gjøre hverdagen til pasienter og brukere gladere og mer innholdsrik.

Kvalifikasjoner:

Like å prate
Like å gjøre noe meningsfylt
Like å ta ei pause i hverdagen for å glede en annen

 

Aktivitetsvenn

Det er ikke vanskelig eller veldig krevende å være aktivitetsvenn, det er bare hyggelig. Du trenger ingen spesielle kunnskaper eller egenskaper. Du trenger egentlig bare å være deg selv. Hvis du har en interesse, eller noe du synes er hyggelig å gjøre, så er det et godt utgangspunkt. Det kan være nesten hva som helst. Gå en tur, lese bøker, spille musikk, sykle, fiske, gå på kino eller utstillinger, besøke et museum, eller bare møtes for en kopp kaffe og en liten prat. Hele poenget er at både du og din nye venn skal ha glede av opplevelsen. Mennesker med demens er ganske like de som ikke har sykdommen. De liker å gjøre noe hyggelig, og følelsen av å gjøre noe hyggelig varer lenge. Vi finner noen som passer for deg.

Bli aktivitetsvenn


Båtfører

Jevnaker frivilligsentral ønsker å bemanne kommunens flerbruksbåt på enkle små turer på Randsfjorden, til glede for pasienter, brukere, elever og foreninger i Jevnaker. Du må ha lov til å føre båten (det kreves båtførerbevis dersom du er født i 1980 eller senere). Du vil bli kurset i bruk av båten, og få tilbud om førstehjelpskurs og "livredningskurs på åpent vann" av oss.

Båtoppdragene vil komme sporadisk, og du vil bli kontaktet og forespurt om innsats pr gang.

Våre båtførere i 2017

Dette er båtførerne i 2017

Pioner multi med 60 HK motor

Båten er en Pioner Multi med 70 HK motor. Båten er universelt utformet, og kan derfor ha med seg personer med behov for rullator, rullestol osv.