PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

LEDIGE OPPDRAG

Her finner du en oversikt over konkrete oppgaver vi trenger frivillige til å utføre. Ta kontakt med oss om det er noe av dette du kan tenke deg å hjelpe til med.

Selvorganisert selvhjelp

Lunner frivilligsentral er kontaktsenter for selvorganisert selvhjelp.
Mer info www.selvhjelp.no eller tlf. 46442520

Sportskafeen


Nå er det ikke lenge til kunstisbanen på Jevnaker åpner, noe som er veldig positivt for bygda vår.

Skøytegruppa ønsker å holde Sportskafeen åpen tirsdag, onsdag, torsdag (fra kl 17 – kl 20) og på lørdag og søndag (fra kl 11- 15) for servering/salg av Ballangrud-vaffel, pølse,kaffe/saft.

For at de skal greie å gjennomføre dette, håper de at ”skøytevenner/dugnadsvenner” kan være med å ”ta ei økt”. På kveldstid i uka håper vi at foreldrene til de som er med i Skøytegruppa stiller opp. På lørdag og søndag ser vi gjerne at skøytevenner/dugnadsvenner kan bli med og ta ei økt.

Ta kontakt dersom du har ei stønn til overs som du kunne tenke deg å bruke på noe meningsfylt! 

 

Verv til JIF Fotball

JIF fotball trenger å fylle noen oppgaver:

Medlemsansvarlig: Oppgaver blir å holde orden på medlemsarkivet, aktive og støtteapparat. Sørge for at riktig rapportering skjer via klubben online og idrettsregistrering. Følge opp at alle betaler.

Kioskansvarlig: Ha kontroll på kiosk, utstyr og varer. Vi har som målsetting å ha kiosk åpen oftere under arrangementer som BU driver med.

Hadelandscup/julecup: Her trenger vi flere ”generaler”. Selve dugnadsjobbingen er knallbra, men vi må ha rekruttering til arrangmementet.

Fotballskole: Vi satser på å utvide fotballskolen til 5 dager( hhv 3 dager og 5 dager). Til dette trenger vi frivillige på dagtid til å ta seg av servering og holde styr på ungene under pauser.

17 mai: Dugnadsansvarlig

Anlegg: Etablere anleggsgruppe som tar seg av orden, vedlikehold og merking av baner. Opplæring på kunstgress

Materialansvarlig: Holde orden på vårt utstyr og hvem som mottar hva. Vi skal lage felles utstyrsrom i kunstressbua. Her skal vi ha en til å ha full kontroll over utstyr og være sjef. Denne må følge opp instrukser og påse at trenere/lagene følger denne.

Besøksvenner

Det er alltid behov for besøksvenner. Har du litt tid til overs er det mange som ville satt pris på å ha noen å snakke med.


Ekstrabesteforeldre

Vi har fått henvendelser fra familier som ikke har besteforeldre som bor i nærheten av Jevnaker. Barna ønsker seg rett og slett et bestemors-/bestefarsfang!

 

Lesestund på biblioteket

Folkebiblioteket på Jevnaker ønsker seg frivillige til høytlesning for barn.

 

 
Leksehjelp

Jevnaker Frivilligsentral trenger frivillige til leksehjelp for barn/unge hver mandag.


 

Seniornett

Seniornett Jevnaker ønsker seg en eller to medhjelpere annenhver torsdag.