PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

LEDIGE OPPDRAG

Her finner du en oversikt over konkrete oppgaver vi trenger frivillige til å utføre. Ta kontakt med oss om det er noe av dette du kan tenke deg å hjelpe til med.

 

Digital kafé

Vår digitale kafé er et møtested for de som trenger hjelp til å komme seg på nett, få hjelp med å laste ned og bruke apper, og få hjelp med tekniske utfordringer.

Vi ønsker oss én eller to medhjelpere annenhver torsdag (oddetallsuker).

 

Kafé

Vi har behov for frivillige til våre kaféer på mandager kl. 08.00-13.00 og fredager kl. 08.00-15.00.

Våre kaféer er veldig populære, spesielt blant den eldre garde. Her vil du møte massevis av hyggelig mennesker der latteren henger løst!

 

Besøksvenner

Det er alltid behov for besøksvenner. Har du litt tid til overs er det mange som ville satt pris på å ha noen å snakke med.

 

Lesestund på biblioteket

Folkebiblioteket på Jevnaker ønsker seg frivillige til høytlesning for barn.

 

Verv til JIF Fotball

JIF fotball trenger å fylle noen oppgaver:

Medlemsansvarlig: Oppgaver blir å holde orden på medlemsarkivet, aktive og støtteapparat. Sørge for at riktig rapportering skjer via klubben online og idrettsregistrering. Følge opp at alle betaler.

Kioskansvarlig: Ha kontroll på kiosk, utstyr og varer. Vi har som målsetting å ha kiosk åpen oftere under arrangementer som BU driver med. 

Hadelandscup/julecup: Her trenger vi flere ”generaler”. Selve dugnadsjobbingen er knallbra, men vi må ha rekruttering til arrangmementet.

Fotballskole: Vi satser på å utvide fotballskolen til 5 dager( hhv 3 dager og 5 dager). Til dette trenger vi frivillige på dagtid til å ta seg av servering og holde styr på ungene under pauser.

17 mai: Dugnadsansvarlig

Anlegg: Etablere anleggsgruppe som tar seg av orden, vedlikehold og merking av baner. Opplæring på kunstgress

Materialansvarlig: Holde orden på vårt utstyr og hvem som mottar hva. Vi skal lage felles utstyrsrom i kunstressbua. Her skal vi ha en til å ha full kontroll over utstyr og være sjef. Denne må følge opp instrukser og påse at trenere/lagene følger denne.