PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nyhetsarkiv 2012Frivilligmøte

Onsdag 21. mars arrangerte vi informasjonsmøte for alle med interesse for frivillig arbeid på Cafe - Bare kom inn. Der informerte vi om frivilligsentralen og hadde idemyldring om behov, tiltak og aktivitet i frivilligsentralen.


Stormøte for kulturlivet

Mandag 29. oktober deltok vi på stormøte for kulturlivet i kommunestyresalen. Det ble en interessant og konstruktiv kveld, hvor representanter fra flere lag og foreninger, samt fra næringslivet diskuterte frivillighet og kulturliv på Jevnaker. I tillegg fikk vi informasjon fra Frisklivsentralen. Kulturtjenesten presenterte ny kulturplan for Jevnaker kommune, og informerte om endringer i tilskuddordninger til lag og foreninger. Frivilligsentralen presenterte seg med et halvtimes innlegg, og vi fikk mange gode innspill og tilbakemeldinger fra de andre møtedeltagerne.

 

Markedsdag

Lørdag 3. november arrangerte vi "Sau i sentrum". Flere skuelystne tok en titt i markedsboene, spiste fårikål, kikka på de forskjellige saueraser som var utstilt og fikk oppleve klipping av sau.
Hadelandsmessa

 Jevnaker Frivilligsentral sto på stand på Hadelandsmessa 7., 8. og 9. november i Hadeland kultursal. En flott anledning for å møte potensielle frivillige!


Datakurs

Vi avholdt datakurs for nybegynnere i kommunestyresalen 1. november, 5. november og 15. november. 13 deltakere fikk lære seg de helt elementære ting på pc; helt fra det å skru på maskina, til å bruke mail og facebook. Kursleder var Arve Hanem Høiby.

Det var en engasjert og lærevillig gjeng som tok utfordringene på strak arm - og nå er de godt rusta til å ta i bruk sin nyervervede kunnskap på egenhånd!
Lesestund

Jevnaker Frivilligsentral og Jevnaker Folkebibliotek starta opp med lesestund for barn i alderen 
3-6 år i bibliotekets lokaler.

Tirsdag 11. desember v/ Gerd Hovde
Tirsdag 18. desember v/ Inger Marie Johansen

Dette er noe vi helt klart kommer til å gjenta.

Julemarked

Julemarkedet 8. og 9. desember ble svært vellykka og trivelig. Hele 40 utstillere stilte med boder på Bøndernes hus, og hadde mye flott å vise fram og selge. Ungene koste seg på et eget barnebord med tegning, perling, fjas og moro. Julestemninga senka seg. Vi kunne ønska oss flere gjester, men tar med oss denne lærdommen - neste år blir julemarkedet allerede i november.