PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nyhetsarkiv 2013Datakurs for pensjonister

Vårens første datakurs for pensjonister, som vi arrangerer i samarbeid med Eldrerådet og Folkebiblioteket, er nå avslutta. Deltakerne var positive og flinke, så nå håper vi de tar i bruk datamaskina også på hjemmebane. Les om kurset i Ringerikes Blad her og i Hadeland her.  

Oppstart av Jevnaker Seniornett21. mars 2013 hadde vi oppstartsmøte for Seniornett i lokalene våre. Oppmøtet var stort, og engasjementet likeså. Judith Nilsen fra Seniornett Norge orienterte om organisasjonen. Det er flott å vite at Jevnaker Seniornett er del av en stor helhet - der det finnes mange ressurser å spille på. Lokalklubben har nå 22 medlemmer, noe vi er svært fornøyde med. Klubben kommer til å møtes annenhver onsdag fra og med 3. april (bortsett fra 1. mai - da vil de møtes torsdag 2. mai istedet).Julemarked

Julemarkedet 16. og 17. november ble svært vellykka og trivelig. Hele 50 utstillere stilte med boder på Bøndernes hus, og hadde mye flott å vise fram og selge. Ungene koste seg på et eget barnebord med tegning, perling, fjas og moro.