Lørdag 20 April
Kl. 18:00, Thorbjørnrud Hotell, Sagvegen 8, 3520 Jevnaker
Konsert med Olav Risan på Thorbjørnrud Hotell
20. april blir det ny konsert på Thorbjørnrud Hotell! Etter 10 år som vokalist og gitarist i Drolsum Stasjon tar Olav Risan nå sjansen på en solokarriere!

Olavs musikalske reise begynte på slutten av tenårene da den lokale ungdomsklubben dannet en bandgruppe. Det var her han oppdaget lidenskapen sin for musikk, selv om det tok litt tid å bestemme seg for hvilket instrument han skulle spille. Til slutt fant han sin greie i å synge og spille gitar, spesielt når han begynte å skrive låter.

I 2007 ga Olav ut et mini-album kalt "Coming Around" med et countryband kalt Risan. Deretter flyttet han fra Bærum til Hole utenfor Ringerike, og i 2010 ble bluegrassbandet Drolsum Stasjon dannet.

Med utgivelsen av "Opptur" i 2016 fikk både Drolsum Stasjon og Olav anerkjennelse, spesielt med tittelsporet som ble spilt på norsk radio. Men etter et tiår som hovedvokalist og gitarist for Drolsum Stasjon, begir Olav seg nå ut på et nytt soloprosjekt, med fokus på americana- og countrymusikk.

For øyeblikket jobber han med sitt debutalbum som soloartist, og på intime konserter som denne kan publikum forvente å høre en blanding av gamle favoritter og nye komposisjoner.

🍕 Før konserten vil det være mulig å bestille ordentlig italiensk pizza fra vår ekte steinovn. Vi tar imot pizza bestillinger fra kl. 18:00 til 20:00.  Meny kommer.

🎟️ Inngangsbillett: 100,- NOK

2024 © Jevnaker Frivilligsentraler