Fredag 15 Mars
Kl. 18:00 - 02:00, Thorbjørnrud Hotell
Pubkveld på Thorbjørnrud m/ Anton Ruud
Fredag 15. mars blir det pubkveld med konsert med Anton Ruud i baren på Thorbjørnrud i samarbeid med Scenelauget kl. 20:00! 🎶

Fredag 15. mars blir det pubkveld med konsert med Anton Ruud i baren på Thorbjørnrud i samarbeid med Scenelauget kl. 20:00! 🎶

ℹ️ ANTON RUUD fra Harestua har hatt flere band de siste åra og er en djevel på norske rocketekster, som vi glatt kan sende som papirfly i retning Jokke, Raga, Thåström, Waits & Cave.
Å skrive låter er en kunst. Både når det gjelder selvopplevde historier, eller om man dikter opp. Kunsten er å formidle det videre, og Anton Ruud er en artist som mestrer den. Og om det er selvopplevde historier, er det ikke en overraskelse. Dette er en mann som har opplevd livet på både godt og vondt.
Når en hører Anton Ruud formidle sine historier, kan en ikke unngå å høre gjenklangen av gamle svenske punkrockere og legendariske skandinaviske viseformidlere. Nerven i fremføringen og hans sterke stemme, som av en eller annen merkelig grunn fremdeles er ukjent for mange, tar en med til mørke barer såvel som skogen og fjellet.

🍕 Før konserten vil det være mulig å bestille ordentlig italiensk pizza fra vår ekte steinovn. Vi tar imot pizzabestillinger fra kl. 18:00 til 20:00. Du vil kunne velge mellom tre forskjellige pizzaer.  Meny kommer.

Konserten foregår nede i baren vår, som vil være bemannet. Her serverer vi forskjellige forfriskninger for å holde deg gående gjennom kvelden. Her kan du også kjøpe vår hjemmelagde "voksendrikke" brygget av vår drikkekokk, Andreas.

🎵 Etter konserten vil vi spille musikk fra anlegget, og vi holder kranene åpne frem til kl. 02:00.

Arrangementet er gratis og krever ingen inngangsbillett.

Håper vi sees der!

🎧Sjekk ut Anton Ruud på Spotify her: https://open.spotify.com/artist/38fPYODGR3UgCG199ZdIYw...

Følg han på Facebook her:

https://www.facebook.com/antonruud1

Foto: BT Stokke AS (midterste)

Foto: Hedda Hval Karlsen




2024 © Jevnaker Frivilligsentraler